mandag den 9. maj 2011

Middelalder sæson 2011 står lige for døren...

Så er det officielt - nu er det næsten den tid på året, hvor vi trækker i hoserne og tager lejren under armen - ud i det ganske danske land skal vi og formidle middelalder.

I år er særligt spændende for mig. Dels har vi nørdet en masse grej til den nye sæson og dels springer jeg ud med mit eget one-man-show, hvor jeg vil vise og fortælle omkring den engelske langbue og hvad der dertil hører.

En helt opdateret plan for sæsonen ser derfor således ud:

20-22 maj : Middelalderliv i Viborg (www.middelalderliv.dk)

17-19 juni: Esrum Riddermarked (http://www.esrum.dk/oplev/riddermarked_2011/)

16-24 juli: Voergaard Middelalderdage (www.middelalderdage.dk)

6-7 august: Nysted Middelaldermarked (www.visitnysted.dk)

20-21 august: Øl på Øm kloster (http://www.klostermuseet.dk/default.aspx?id=m3s6)


26-27 august: Horsens middelalder festival (http://www.middelalderfestival.dk/)


15-16 oktober : Vitskøl kloster marked (http://www.vitskolmiddelalderdage.dk/)

Herudover stiller jeg op i det uofficielle DM i længdeskydning med langbue, som afholdes af det fynske buemager laug d. 14 august. Jeg håber på en hæderlig plads, såfremt jeg får skudt mig ind i min nye 105# italiensk taks bue.

En helt anden ting, er at jeg i weekenden besøgte min gode ven Jesper Ildsmed og nørdede bueskydning. Jesper laver alle mine pilespidser og jeg havde endelig fået ham til at lave nogle type 16 spidser, som han grundet kompleksitet og arbejdsbyrde hidtil ikke har orket :) De blev super gode og jeg glæder mig til at sætte dem for enden af nogle ½" poppel skafter.

Vi (læs. Jesper) fik desuden lavet et udemærket stativ som jeg skal bruge til ophæng af de ting jeg skal skyde på til mine opvisninger i løbet af sæsonen.

Jeg poster billeder af alle nye ting så snart jeg får taget billeder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar